OBČNI ZBOR FAN CLUBA STANKA PETRIČA Z DRUŽABNIM VEČEROM
Sobota, 22 Januar 2011 14:47

 

Na prvi letošnji seji upravnega odbora Fan cluba Stanka Petriča smo sklenili, da pripravimo občni zbor, ki bo v petek 28. januarja ob 19. uri v prostorih Grandvid Hotela na Dolenjski cesti 336, Lavrica, 1291 Škofljica.

V prvem delu našega snidenja bomo potrdili organe Fan cluba in se dogovorili o letošnjih aktivnostih. V nadaljevanju pa bo za pogostitev poskrbelo osebje družinskega hotela Grandvid. Za glasbo bo skrbel ansambel Stanka Petriča. Vezna nit pa bo v rokah Franc Pestotnika Podokničarja.

Na občni zbor so vabljeni dosedanji člani in vsi tisti, ki bi to radi postali. Prijave sprejemamo do petka do 10h na naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali na telefon: Tatjana Per (041-999-871). Določene stroške snidenja bo kril klub iz svoje blagajne. Vaš prispevek za večerjo je v višini 7€ (pijača ni vključena v ceno), ki ga poravnate pri vhodu na občni zbor. Večerja bo v stilu tradicionalnih slovenskih kmečkih jedi. V primeru, da želite imeti vegetarijansko večerjo, to sporočite ob prijavi.

V primeru, da še niste poravnali članarine, boste to lahko storili na občnem zboru.

Prepričan sem,da se nam obeta prav prijazen in vesel večer, zato vas vabim, da se nam zagotovo pridružite.

Dnevni red:

  1. Občni zbor
  2. Večerja
  3. Zabava s plesom

 

Fan club Stanka Petriča

predsednik:  Franc Pestotnik

 

Sponzorji

Bankina d.o.o.
Vse pravice pridržane © 2010-2024 stankopetric.si | O piškotkih

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

Sprejmem piškotke na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information