FAN CLUB

alt

Društvo prijateljev Stanka Petriča je bilo ustanovljeno junija 2010. Namenjeno je predvsem ljubiteljem slovenske narodnozabavne glasbe, katere velik ljubitelj je tudi Stanko Petrič, ki je mnogim ljudem za vzor, kako uspeti v glasbi, četudi nisi šolan glasbenik, predvsem z vizijo in trdno voljo ter željo po uspehu, kar je dokazal s skladbo BELO OBLEKO SI ŽE NOSILA, ki je v trenutku osvojila tako staro kot mlado v celi Sloveniji in tudi širše.

Društvo je odprto vsem, ki so pozitivno naravnani, z dobro voljo in tako tudi razmišljajo, saj je negativnosti že tako ali tako preveč okrog vseh nas in je ne potrebujemo.

Vsak član prejme kartico Društva prijateljev Stanka Petriča po pošti na svoj naslov. Vse dogodke in novice v zvezi z Društvom prijateljev se redno objavlja na spletni strani www.stankopetric.si, člani pa so obveščeni tudi preko e-pošte. Vsi člani društva so istočasno seznanjeni z vsemi novostmi in informacijami.

Člani društva lahko uveljavljajo popust pri nakupu vstopnic za katerokoli prireditev, katero organizira Stanko Petrič. Prav tako imajo 30% popust pri naročilu oz. nakupu CD zgoščenke Stanka Petriča (v kolikor zgoščenko naročijo po pošti, se jim članski popust prizna, poštnino pa krijejo sami). V okviru društva pa se dvakrat letno organizirajo izleti za člane Društva prijateljev, ki so tako poučne kot tudi zabavne narave.

Letna članarina znaša 10€.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Pristopna_izjava.pdf)Pristopna izjava[Izpolnite izjavo]343 Kb
 

Sponzorji

Riko Ribnica d.o.o.
Vse pravice pridržane © 2010-2024 stankopetric.si | O piškotkih

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

Sprejmem piškotke na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information