SPREJEM PETRE MAJDIČ
Petek, 18 Marec 2011 10:46

Petra Majdič je zmagala na tekmi svetovnega pokala šprinterk v Stockholmu, obenem pa si zagotovila še tretji mali kristalni globus v karieri. »Tukaj se vedno dobro počutim. Že zjutraj sem imela dober občutek. Uživala sem v vsakem metru proge,« je povedala Majdičeva, ki si je tako pritekla že 24. zmago v svetovnem pokalu.

Petro Majdič bomo z velikim veseljem in častmi sprejeli v torek, 22. marca ob 18. uri, v Dolu pri Ljubljani na osrednjem trgu.

Petro in njene številne navijače bodo pozdravili tudi različni glasbeni gostje:

Nuša Derenda, Veseli svatje, ansambel Stanka Petriča, Orkester harmonikarjev Pustotnik, Peter Vode, Pihalni orkester Bežigrad, Ivan Hudnik in moderator Franc Pestotnik Podokničar.

Vabimo vas, da se nam v torek  pridružite in povabite na ta dogodek še druge.

Prijazen pozdrav!

predsednik fan cluba Franc Pestotnik

 

Sponzorji

Riko Ribnica d.o.o.
Vse pravice pridržane © 2010-2024 stankopetric.si | O piškotkih

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

Sprejmem piškotke na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information