POTEP PO DOLENJSKI
Sreda, 02 November 2011 13:12

Potep po Dolenjski, kakor se imenuje letošnji izlet članov fan cluba Stanka Petriča, bo v nedeljo, 20. novembra 2011.  Zbirno mesto bo ob 6:45 v Kamniku, ob 7:30 v Blatni Brezovici na Vrhniki, avtobus se ob 8h ustavi še v industrijski coni Rudnik (Eleclerc). Zatem nas bo pot vodila proti Dolenjski, kjer si bomo ogledali nekaj znamenitosti, zagotovo pa nam ne uide zidanica in degustacija z malico. Popoldan okoli 16h bomo imeli pozno kosilo z zabavo, na kateri bo igral ans. Stanka Petriča. Povratek predvidoma ob 22h.

Nekaj stroškov bo kril fan club. Posameznikov samoprispevek znaša 10€, poravna pa se ga ob vstopu na avtobus.

Prijave zbiramo do 14. novembra na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefonsko številko 041 999 871 (Tatjana).

 

Sponzorji

Interclass cars d.o.o.
Vse pravice pridržane © 2010-2024 stankopetric.si | O piškotkih

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

Sprejmem piškotke na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information